SpotlightDeHellingGIF

 

De Helling

SpotlichtRGIF 

Corona update

De Helling blijft tot nader order gesloten

Vanaf woensdag 28 april, zijn er de eerste voorlopige Lock-down versoepelingen, aangekondigd op 20 april, tijdens de persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge. O.a. terrassen open, geen avondklok meer en vrije toegang tot winkels. Voor De Helling bieden deze versoepelingen vooralsnog geen veranderingen en er valt helaas nog steeds niets te melden over wanneer we bij De Helling de draad weer op kunnen/mogen pakken met onze cursussen en groepsactiviteiten. De verwachting is, dat dat pas kan en mag zodra b.v. ook de sportscholen, de theaters en bioscopen, etc. weer open mogen. 
Dit alles is uiteraard zeer spijtig voor de vele aspirant cursisten, die al vanaf januari staan te popelen om bij ons deel te nemen aan een cursus. Ook is er bij nagenoeg al onze cursussen een fikse wachtlijst, waardoor we bij sommige onderdelen (zoals b.v. de basiscursus houtbewerken) al tot eind volgend jaar zijn volgeboekt. Hopelijk is alles vanaf september weer enigszins “normaal” en kunnen we dan op volle sterkte van start gaan met onze cursussen en groepsactiviteiten. 

De focus voor de periode tot aan de zomer zal komen te liggen op het eventueel opstarten van de groepsactiviteiten en het afronden van de cursuslessen van vorig jaar. 
Voor al onze groepsdeelnemers (inclusief vrije inloop) onderzoeken we momenteel de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie (juli en augustus) De Helling open te houden.
Hiermee pogen we de “verloren tijd” vanaf januari alvast gedeeltelijk te compenseren.Wij hopen onverminderd op ieders begrip en houden u op de hoogte.

Belangrijke data (onder voorbehoud)
- Tot nader order: Helling gesloten vanwege lock-down.
- 05 mei: Bevrijdingsdag – Helling gesloten
- 13 mei: Hemelvaart – Helling gesloten