SpotlightDeHellingGIF

 

De Helling

SpotlichtRGIF 

Corona update (15-01-2022)

Op Vrijdag 14 januari 2022, vond de persconferentie plaats van premier Rutte en minister Kuipers. Hoewel de huidige lockdown restricties niet geheel van tafel zijn werd er wel het een en ander aan versoepelingen aangekondigd. Voor De Helling betekent dit alles, dat wij vanaf maandag 17 januari onze deuren (weer) kunnen openen.
Groepsactiviteiten en vrije inloop starten dus vanaf maandag 17 januari.
Cursussen beginnen pas vanaf 24 januari. (Alle cursisten krijgen nog een aparte mail met info.)
Voor toegang tot De Helling dien je te beschikken over een coronavaccinatiebewijs. Ben je niet gevaccineerd en heb je ook geen PCR testbewijs, dan ben je weldegelijk welkom, wel moet je dan een zelftests doen. Deze dien je zelf aan te schaffen en mee te nemen. Alle inmiddels overbekende coronamaatregelen blijven van kracht.
Met name het dragen van een mondkapje (bij voorkeur type II) dient zorgvuldig te worden nageleefd. Hierop gelden uitzonderingen. Zie hiervoor: (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/mondkapjes)
Ook de anderhalve meter regel dient zo strikt mogelijk te worden nageleefd. Dit betekent wellicht dat sommige groepen “opgesplitst” moeten worden. Afspraken hierover maakt iedere groep individueel i.o.m. de groep coördinator.

De voorschriften vanuit overheid / RIVM kunnen per dag wijzigen. Klik hier (https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel) voor het laatste nieuws vanuit de RIVM. Klik hier (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19) voor het laatste nieuws vanuit de overheid. 
Houd onze website in de gaten, aanpassingen communiceren we daar en via onze nieuwsbrieven.

Kantine
Helaas zal onze kantine voorlopig nog gesloten (moeten) blijven. We proberen, daar waar mogelijk, via het uitdelen van kannen op de diverse locaties, iedereen toch van koffie en/of thee te voorzien. Koffie en/of thee is niet (meer) gratis! Vanaf 2022 zal ons bonnetjessysteem worden gehanteerd. Je koopt een bonnetjeskaart van 10 stuks voor €4,50. Losse verkoop van een kopje koffie of thee bedraagt €0,50.

Belangrijke data (onder voorbehoud)
- Maandag 17 januari.    : Helling open voor vrije inloop en geplande groepsactiviteiten
- Maandag 24 januari     : Start cursussen
- Vrijdag 15 april             : Goede vrijdag / Helling gesloten
- Maandag 18 april        : 2e Paasdag / Helling gesloten
- Woensdag 27 april      : Koningsdag / Helling gesloten
- Donderdag 5 mei         : Bevrijdingsdag / Helling gesloten
- Donderdag 26 mei      : Hemelvaartsdag / Helling gesloten
- Maandag 6 juni            : 2e Pinsterdag / Helling gesloten