Vrijwilligers Vacature medewerker(ster) boekhouding bij De Helling

De Helling in een notendop:

De Helling is een hobbywerkplaats waar vooral veel ouderen, maar ook steeds meer jongeren hun vrije tijd besteden aan diverse activiteiten zoals houtbewerking, metaalbewerking, edelsmeden, keramiek, boekbinden, glas in lood, glasfusion, 3D textiel, klokken maken, stoommachines maken, en nog meer. De Helling zet zich op tal van manieren in voor de Gemeente Arnhem met projecten zoals het vervaardigen van wijk-bibliotheekkasten, vogelhuisjes, gedenkkruisjes, het repareren van fietsen voor o.a. de Dullertsstichting en St Leergeld en het plaats bieden voor dagbesteding en activerend werk aan cliënten uit het WMO circuit.
De helling telt ruim 300 deelnemers waarvan ruim 100 personen ook als vrijwilliger bij De Helling werkzaam zijn. De deelnemers, afkomstig uit alle hoeken en lagen van de bevolking, vormen een mini afspiegeling van de maatschappij.
De Helling heeft twee betaalde krachten; een manager en een werkplaatsbeheerder.

Functieomschrijving:

Voor onze boekhouding is De Helling op zoek naar een enthousiaste, bevlogen en betrokken medewerker, die op vrijwilligersbasis onze boekhouding wil verzorgen. De werkzaamheden vergen gemiddeld 2 dagen per maand behoudens incidenteel een extra tijdsinvestering om ingewerkt te raken en het opstellen van de jaarrekening.

Wat ga je doen?

- Maandelijks coderen van alle facturen volgens de grootboeknummers en invoeren in ons boekhoudsysteem (AFAS). Dit betreft zowel de bankhandelingen als de kashandelingen.
- Opstellen van maand reportages.
- Bijhouden / opstellen van het afschrijvingsoverzicht.

- Voorbereidend werk voor het opstellen van de jaarrekening.

Wat verwachten wij van jou?

- Ruime kennis op het gebied van boekhouding, bij voorkeur op het niveau van Moderne Bedrijfsadministratie (MBA) of MEAO boekhouden.
- Aantoonbare ervaring als boekhoudmedewerker.
- Affiniteit met de sociaal, cultureel, maatschappelijke strekking van De Helling.

- Goede communicatieve eigenschappen en een flexibele werkhouding.

Wat bieden wij jou?

Als vrijwilliger bij De Helling ben je deel van een non commerciële sociaal maatschappelijke organisatie. Vrijwilligers kunnen bij De Helling tegen een gereduceerd tarief deelnemen aan activiteiten.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze manager, dhr. A. Alberts.

SEW De Helling Rozenstraat 47
6814 ED Arnhem www.dehelling-arnhem.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel. 026 – 4420675

mob. 06-25418974

Ben jij de enthousiaste medewerker, die zich als vrijwilliger voor De Helling wil inzetten?

Dan ontvangen wij graag jouw gegevens. Solliciteer en voeg je motivatie en curriculum vitae toe. We zien je sollicitatie graag tegemoet.