Nieuwsbrief 6,  Juli 2017

Hallo Deelnemer,

Afscheid John Veldman

Vrijdag 23 juni was het dan zover. John Veldman’s laatste dag bij De Helling.
Dankzij de fantastische inzet van vele vrijwilligers konden we er een mooi en waardig feest van maken. Nog één keer sprak John iedereen toe in zijn afscheidsspeech. Waardig en gedecideerd en helemaal in stijl. Ook werd de erepenning nog eenmaal door John uitgereikt. Dit keer was de gelukkige niemand minder dan onze rots in de branding; Fayz Payanda, die zeer in zijn nopjes was met het verkrijgen van de penning. Daarna volgden de woorden van onze bestuursvoorzitter Paul Breuning waarna de nieuwe directeur, Armeno Alberts, zijn eerste erepenning kon opspelden bij, uiteraard; John Veldman.
De viskar met een heerlijke overvloedige hoeveelheid vis en al de overige versnaperingen zorgen voor een warme sfeer en daarmee was de zomerborrel wederom een mooie afsluiting van het afgelopen half jaar .


   

Zomerwerkzaamheden
Afgelopen dinsdag, 4 juli en donderdag 6 juli werd de start gemaakt met de zomerwerkzaamheden.
Tot en met de laatste week in augustus gaan we op de dinsdagen en donderdagen volop aan het werk om de vele klussen die gepland zijn voor elkaar te krijgen.

 
Dinsdag 11 juli, om 09.00 uur, in de kantine bij De Helling, vindt een plenaire bijeenkomst plaats met een ieder die iets wil en kan betekenen voor de zomerwerkzaamheden. Daarom nogmaals een oproep aan iedereen: Kom meehelpen om De Helling weer helemaal tiptop te krijgen. Meld je hiervoor aan bij Armeno Alberts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) Vermeld svp  je naam en telefoonnummer. Uiteraard ben je van harte welkom aanstaande dinsdag 11 juli bij de bijeenkomst.
 
Een heel goede zomer en fijne vakantie
 
Armeno Alberts
Dorien van Gils